Gemarineerde eendenborst met frambozen

  • Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker fris

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stuk Eendenborstfilet
1 scheut Frambozenazijn
1 bakje Framboos
3 eetlepels Olijfolie
2 eetlepels Wijnazijn
1 teen Knoflook
1 scheut gembervocht
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1 zakje Sla gemengde
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Eendenborst snijden in dunne plakjes.
Deze marineren in framboos balsamico dit 1 uur in de koelkast zetten.
Dressing maken van de olijfolie, witte wijnazijn , knoflook, gembersap, peper en zout.
Sla op bord, dressing erover.
Plakjes gemarineerde eendenborst op de sla.
Er om heen enkele frambozen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten