Gemarineerde eendenborst met frambozen
- Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Lekker fris
Ingrediënten 4 personen
1 stuk Eendenborstfilet1 scheut Frambozenazijn
1 bakje Framboos
3 eetlepels Olijfolie
2 eetlepels Wijnazijn
1 teen Knoflook
1 scheut gembervocht
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1 zakje Sla gemengde
Bereidingswijze
Eendenborst snijden in dunne plakjes.
Deze marineren in framboos balsamico dit 1 uur in de koelkast zetten.
Dressing maken van de olijfolie, witte wijnazijn , knoflook, gembersap, peper en zout.
Sla op bord, dressing erover.
Plakjes gemarineerde eendenborst op de sla.
Er om heen enkele frambozen.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties