Gevuld stokbrood

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1 pakje Boursin
1 pakje Smeerkaas
100 gr. Ham gekookte
200 gr. Kaas Goudse, geraspte
1 scheut Koffiemelk
1 bosje Bieslook
1 stuk Stokbrood wit, gesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Maak een mengsel van boursen, smeerkaas, gekookte ham, geraspte kaas, koffiemelk en de bieslook.
Besmeer elk stukje stokbrood met het mengsel.
Daarna de stukjes weer aan elkaar leggen. ( zodat het de vorm weer krijgt van een stokbrood).
Deze verpakken in aluminium folie.
1/2 Uur in voorverwarmde oven van 200 graden

Bron

recept vriendin

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten