Zalm met ketjapsaus uit de oven.

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Heel makkelijk en smaakt heerlijk.
Lekker met rijst en roerbak groenten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. Zalm
1 stuk Wortel
3 deciliter Sherry fino
3 eetlepels Sojasaus
2 eetlepels gembervocht
2 tenen Knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Aluminiumbakjes.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen 200 graden.
Zalmfilet in dunne plakjes snijden.
Deze in aluminiumbakjes leggen.
Wortel over de lengte in slierten snijden, en daarna blancheren.
Wortel over de vis.
Saus maken van scherry of sake. sojasaus. gembernat en de knoflook.
Deze saus over de bakjes . en daarna in de voorverwarmde oven 4 a 5 min. laten pruttelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten