Zalm met ketjapsaus uit de oven.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Heel makkelijk en smaakt heerlijk.
Lekker met rijst en roerbak groenten.
Ingrediënten 4 personen
500 gr. Zalm1 stuk Wortel
3 deciliter Sherry fino
3 eetlepels Sojasaus
2 eetlepels gembervocht
2 tenen Knoflook
Benodigdheden
Aluminiumbakjes.Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 200 graden.
Zalmfilet in dunne plakjes snijden.
Deze in aluminiumbakjes leggen.
Wortel over de lengte in slierten snijden, en daarna blancheren.
Wortel over de vis.
Saus maken van scherry of sake. sojasaus. gembernat en de knoflook.
Deze saus over de bakjes . en daarna in de voorverwarmde oven 4 a 5 min. laten pruttelen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties