kip in kokos-currysaus

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker met rijst en roerbak groenten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr. Kipfilet
1 afgestreken theelepel Kerriepoeder
2 stuks Uien
1 eetlepel Gemberrasp verse
1 stuk Peper rode, verse, van de zaadjes ontdaan
2 stuks Vleestomaten
1 blikje Kokosmelk
1 teen Knoflook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit ui, en de knoflook in de olijfolie, voeg keriepoeder toe en bak kort mee.
Voeg de tomatenblokjes en de gember en de peper toe.
Giet er de kokosmelk bij en breng aan de kook.
Snij de kipfilet in mootjes en bak deze even aan.
Doe deze bij de saus .Breng de saus op smaak met peper en zout
Bestrooi met vers gehakte koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten