kip in kokos-currysaus
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Lekker met rijst en roerbak groenten.
Ingrediënten 4 personen
400 gr. Kipfilet1 afgestreken theelepel Kerriepoeder
2 stuks Uien
1 eetlepel Gemberrasp verse
1 stuk Peper rode, verse, van de zaadjes ontdaan
2 stuks Vleestomaten
1 blikje Kokosmelk
1 teen Knoflook
Bereidingswijze
Fruit ui, en de knoflook in de olijfolie, voeg keriepoeder toe en bak kort mee.
Voeg de tomatenblokjes en de gember en de peper toe.
Giet er de kokosmelk bij en breng aan de kook.
Snij de kipfilet in mootjes en bak deze even aan.
Doe deze bij de saus .Breng de saus op smaak met peper en zout
Bestrooi met vers gehakte koriander.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties