Amusse van tomaat en paling

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 stuks Tomaten
1 eetlepel Suiker bruine
1 scheut Balsamicoazijn
2 deciliter Kippenfond
1 bosje Basilicum
2 stuks Palingen gerookte
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine borden of amusse lepels

Bereidingswijze

Tomaten ontvellen , en in stukjes snijden.
Deze even aanbakken in de pan .
Suiker er bij even bakken, daarna van het vuur afblussen met balsamicozijn.
Kippenfond , basilicum en de paling inn stukjes erbij en even laten pruttelen.
Dit verdelen op kleine bordjes of amusse lepels .
Maak af met een blaadje basilicum.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten