Romige mosterdsoep

  • Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

lekker van smaak en romig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stuk Ui
1 stuk Prei
3 theelepels Mosterd
1 theelepel Grove mosterd
2 eetlepels Olijfolie
6 deciliter Water
2 blokjes Kippenbouillon van tablet
1 stukje Venkel
2 eetlepels Bieslook
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1.50 deciliter Room
1 teen Knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
blender en eventueel zeef

Bereidingswijze

Snipper de ui en de knoflook.
Snij de prei in ringen, en de venkel in stukjes.
bieslook snipperen.
Bak de ui ,knoflook ,venkel en de prei in de olijfolie op een zacht vuur 5 min.
Voeg daarna de dijonmosterd er aan toe smoor dit nog even mee.
Daarna voeg je de bouilon erbij.
Kook de soep op een zacht vuur 15-20 min.
Pureer de soep ( je kunt hem daarna e.v.t zeven)
Roer er de room door ,en breng de soep nog even aan de kook.
Breng op smaak met grove mosterd ,zout, peper en de bieslook.

Bron

allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten