Zalmbonbons met geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 stukjes Geitenkaas verse
4 eetlepels Studentenhaver
4 plakjes Zalm gerookte
4 eetlepels Vijgencompote
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Studentenhaver fijn hakken.
Zachte geitenkaas mengen met de studentenhaver , snufje peper en zout.
Maak hier balletjes van .
Draai om elk balletje een plakje gerookte zalm.
Leg op elk bord een bonbon.
Daar omheen vijgencompote.( ook lekker is , om er honing-tijmsaus in plaats van vijgencompote te gebruiken).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten