Tweekazen quiche

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012
  • Tweekazen quiche

    Tweekazen quiche

    Tweekazen quiche

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 plakjes roomboterbladerdeeg
500 g broccoli in roosjes
250 g sperziebonen
250 g brie in plakken
4 eieren losgeklopt
200 g crème fraiche
100 g Emmentaler geraspt
2 tl Provencaalse kruiden gedroogd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Voorbereiding

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de deegplakjes op elkaar en rol uit tot een ronde deeglap van 30 cm doorsnee. Bekleed de vorm ermee. Vouw overhangend deeg terug. Prik gaatjes in de deegbodem. Kook de broccoli en sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Laat de groenten goed uitlekken en verdeel over de deegbodem

Bereidingswijze

Leg er de brie tussen. Meng de eieren met de creme fraiche, Emmentaler, de kruiden en zout en peper naar smaak. Schenk het ei-roommengsel over de groenten. Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 35 min. goudbruin en gaar

Bron

Jumbo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten