Asperges met gerookte forel
- 0-10 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Ingrediënten
Asperges ,100 grroomboter, zeezout, 5 gr suiker, 100 gr sla, 40 gr verse tuinkruiden, 11/2 dl mosterdressing, 4 eieren, 4 gerookte forel, 5 gr citroenrasp, gehakte peterselie, 1/2 dl olijfolieVoorbereiding
2 asperges rauw in dunne plakjes, rest in boter, zout en suiker koken. Meng sla, tuinkruiden, aspergesplakjes en mosterddressing
Bereidingswijze
Pocheer eieren in water en azijn, verfris eieren in lauw water, citroen rasp peterselie en olijfolie mengen en over de forel, verwarm forel in oven ( lauwwarm) ,
Bron
Telegraaf
Serveertip
Verdeel asperges over borden, forel ernaast meer erop gepocheerd ei, salade ernaast en de overgebleven dressing erover
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties