Asperges met gerookte forel

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
Asperges ,100 grroomboter, zeezout, 5 gr suiker, 100 gr sla, 40 gr verse tuinkruiden, 11/2 dl mosterdressing, 4 eieren, 4 gerookte forel, 5 gr citroenrasp, gehakte peterselie, 1/2 dl olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

2 asperges rauw in dunne plakjes, rest in boter, zout en suiker koken. Meng sla, tuinkruiden, aspergesplakjes en mosterddressing

Bereidingswijze

Pocheer eieren in water en azijn, verfris eieren in lauw water, citroen rasp peterselie en olijfolie mengen en over de forel, verwarm forel in oven ( lauwwarm) ,

Bron

Telegraaf

Serveertip

Verdeel asperges over borden, forel ernaast meer erop gepocheerd ei, salade ernaast en de overgebleven dressing erover

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten