Kastanjechampignoncrème met kerrie
- Europees, Soep
- 20-30 min.
- Geplaatst op 29-08-2012
Voorgerecht | Europees | Soep | Wild/Gevogelte |
Feestelijk | Gezond | Snel klaar
Voorbereiding
Borstel de paddenstoelen droog schoon.
Snij de prei in ringetjes.
Snipper de ui en de knoflook fijn.
Bereidingswijze
2
Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.
3
Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.
4
Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.
Bron
Libelle Lekker!
Serveertip
Serveer de soep met de gebakken champignons.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties