Kastanjechampignoncrème met kerrie

  • Europees, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-08-2012
  • Kastanjechampignoncrème met kerrie

    Kastanjechampignoncrème met kerrie

    Kastanjechampignoncrème met kerrie

Voorgerecht | Europees | Soep | Wild/Gevogelte |
Feestelijk | Gezond | Snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
475 gKastanjechampignons (vers)
½ prei (in ringetjes)
½ ui (fijn gesnipperd)
375 g kippenbouillons
½ dl room
1½ teentjes knoflook (fijn gesnipperd)
½ el kerriepoeder
peper
zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Borstel de paddenstoelen droog schoon.
Snij de prei in ringetjes.
Snipper de ui en de knoflook fijn.

Bereidingswijze

2

Fruit de prei, de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg er 750 g paddenstoelen en de kerrie aan toe, roer alles goed om. Giet er de kippenbouillon bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken.
3

Bak de resterende paddenstoelen aan in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, en hou ze apart.
4

Mix de soep fijn. Voeg er de room aan toe. Kruid met peper en zout.


Bron

Libelle Lekker!

Serveertip

Serveer de soep met de gebakken champignons.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten