Lekkere Spitskool
- Nederlands, Bijgerecht
- 30-60 min.
Lekkere spitskool, anders dan dat je gewend bent...
Ingrediënten 4 personen
Kleine Spitskool, 1½ tl kerriepoeder, beetje peper en zout, 1 ui, scheutje ketjap (zoet), grote lepel pindakaas, groente bouillonblokje en een beetje water. Om te bereiden heb ik Blue Band vloeibaar gebruikt.Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 188,43 kcal |
Koolhydraten | 15,19 g |
Eiwitten | 8,55 g |
Vetten | 8,90 g |
Benodigdheden
Koekenpan of wokVoorbereiding
Ui en de spitskool klein snijden.
Bereidingswijze
In de pan de ui fruiten, spitskool erbij. Na 5 minuten kerriepoeder, groente bouillonblokje, ketjap, beetje water en de pindakaas. Laat dit stoven totdat het gaar is, eet smakelijk!
Bron
weet ik niet meer...