1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Indiase tomatenpuree

Indiase tomatenpuree

  • Indiaas,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-08-2012

Ingrediënten


6 tomaten
1/4 t cayennepeper
1/4 t gemberpoeder
1 e olie
1 ui, fijn
sap van 1/2 citroen
zout



Een frisse tomatenpuree die heel goed als bijgerecht passen bij Indische kerrie gerechten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bak of grill tomaten totdat het vel begint te barsten.
2. Maak er puree van met een vork of in keukenmachine.
3. Meng met overige ingrediƫnten.

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top