Caribische gazpacho

  • Caribisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-08-2012
  • Caribische gazpacho

    Caribische gazpacho

    Caribische gazpacho

Heerlijke koude soep,voor warme dagen, zowel als lunch of voorgerecht!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

Voor de soep:
90 g fijngeraspte komkommer
95 g ananas, in kleine blokjes
95 g mango, in kleine blokjes
1/4 rode paprika, in kleine blokjes
2 pruimtomaten, in kleine blokjes
1 gesneden lente uitje
2 el verse munt, fijngehakt
2 el verse koriander, fijngehakt
250ml tomatensap
250 ml ananassap
1 tl worscestersaus
tabasco

Voor de avocadosalsa:
1 avocado in blokjes
1 tl limoensap
1 el verse koriander, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de komkommer, ananas,mango,paprika, tomaten, lente-ui, munt en koriander in een glazen kom. Voeg het tomaten en ananassap toe en ook de worscestersaus.

breng op smaak met tabasco. Meng aale ingredienten door elkaar. Dek de kom af en zet deze een nachtje in de koelkast.

Doe de avocado i, koriander en het limoensap in een schaal. Meng de ingrediënten door elkaar. Dek het af en zet het in de koelkast tot gebruik.

Serveer de soep in gekoelde kommen en doe er een lepel van de salsa bovenop.

Bron

Soepen uit andere landen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten