1. Home
  2. Recepten
  3. Romige kersentaartjes

Romige kersentaartjes

Door: bianca-smul

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-08-2012

Ingrediënten 4 personen


1 pot kersen zonder pit (350 g)
1 pakje koksroom (200 ml)
40 g bloem
1 ei
40 g suiker
1 zakje vanillesuiker
poedersuiker om te bestrooien


Verder heb je nodig


4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet..

Romige kersentaartjes
Romige kersentaartjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.

Eet smakelijk!!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top