Ribkarbonade met chipskorst uit de oven

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Ribkarbonade met chipskorst uit de oven

    Ribkarbonade met chipskorst uit de oven

    Ribkarbonade met chipskorst uit de oven

Een makkelijk te maken vlees gerecht met weinig omkijk na.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 ribkarbonaden
zonnebloemolie
1 grote pak chips, fijngemaakt (de soort die jij het lekkerst vind voor mij chips met bbq specerijen)
aluminiumfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kwast de karbonaden in met zonnebloemolie.
2. Paneer karbonaden goed rondom met chips paneer.
3. Vet een ovenschaal licht in met zonnebloemolie en leg de karbonden erin.
4. Doen folie erover en bak voor 45 min. bij 180*C.
5. Haal folie eraf en bak bij 220*C tot goudbruin terwijl je ze af en toe keren.

Bron

Zuid-Afrika

Serveertip

Ribkarbonade, knoflooksaus, patatjes uit mijn ActiFry en een frisse salade en jou weekend maal is compleet.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar

Doorsturen

Home Recepten