Ribkarbonade met chipskorst uit de oven
- Afrikaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Een makkelijk te maken vlees gerecht met weinig omkijk na.
Ingrediënten 4 recipe.people
4 ribkarbonadenzonnebloemolie
1 grote pak chips, fijngemaakt (de soort die jij het lekkerst vind voor mij chips met bbq specerijen)
aluminiumfolie
Bereidingswijze
1. Kwast de karbonaden in met zonnebloemolie.
2. Paneer karbonaden goed rondom met chips paneer.
3. Vet een ovenschaal licht in met zonnebloemolie en leg de karbonden erin.
4. Doen folie erover en bak voor 45 min. bij 180*C.
5. Haal folie eraf en bak bij 220*C tot goudbruin terwijl je ze af en toe keren.
Bron
Zuid-Afrika
Serveertip
Ribkarbonade, knoflooksaus, patatjes uit mijn ActiFry en een frisse salade en jou weekend maal is compleet.