1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Sperziebonen Met Tomaat En Schapenkaas

Sperziebonen Met Tomaat En Schapenkaas

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-05-1999

Ingrediënten 2 personen


2 rode uien
1 eetlepel olijfolie
350 gram diepvries sperziebonen
1 blik gepelde tomaten
150 gram Hollandse schapekaas
zout, peper
2 eetlepels gesnipperde peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Verhit de olie in een braadpan en bak de uisnippers daarin. Voeg de bonen toe en bak die even mee. Roer de tomaten, met het vocht, erdoor, roer ze stuk en laat het geheel ongeveer 12 minuten pruttelen. Snijd intussen de kaas in heel kleine blokjes. Breng het bonenmengsel op smaak met zout en peper, en roer de peterselie erdoor, neem de pan van het vuur en roer de schapekaas erdoor.

Serveertip

Lekker met gebakken krieltjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top