1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Kabeljauw
  6. Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2012

Ingrediënten 4 personen


4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk
3 grote stevige vleestomaten
150 gr feta
1 citroen
Mooie olijfolie
1 tl tijm
1 tl oregano
1 tl rozemarijn
1 el verse peterselie
Zwarte peper uit de molen
Zeezout


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Griekse kabeljauw

met tomaten en fetakaas, heerlijk!

met tomaten en fetakaas, heerlijk!
Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas
Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

Een heerlijk, Grieks, visrecept uit een engels kookblad.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem een ovenschaal en leg de visfilets er in. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden. Snij de tomaten en de fetakaas in blokjes en leg ze er op. Besprenkel het geheel met olijfolie, de peterselie en citroensap. Zet de schaal in de oven en laat ongeveer 25 minuten bakken op 200 graden C. Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 pers. En het is doodsimpel. Je kunt ook andere mooie stevige witvis gebruiken, Schelvis, Koolvis of Zeebaars gaat ook heel goed.

Serveertip

Lekker met aardappelpurée en een heerlijke frisse salade.

Bron

Engels kookblad.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top