Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 17-08-2012
  • Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

  • Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

  • Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

  • Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

    Aziatisch varkenskarbonade in jasje van paneer (slank)

Makkelijker dan makkelijk te maken deze gepaneerde varkenskarbonaden uit de oven, echt een aanrader ***.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 varkenskarbonade

1 ei, geklopt
1 e Worcestersaus
2 e lichte Chinese sojasaus
1 e water
1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder
1/2 t knoflook poeder of verse knoflook pasta (fijn geraspt knoflook)
1/4 t gemberpoeder
1 t mosterd
zout
peper
paneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng de ei met overige ingrediënten.
2. Meng karbonaden door dit mengsel en laat voor een half uur in koelkast marineren. (kan ook langer)
3. Haal karbonade goed door paneermeel en leg karbonaden op een ingevette bakplaat.
4. Bak karbonade voor 40 min. bij 180*C tot gaar, waarbij je ze naar 20 min. 1 x keren.

Bron

Proeven en experimenteren

Laatste reacties

grazer avatar
grazer 23-08-2012

Ik heb dit gerecht in het weekend gegeten en ervan genoten. Het was heerlijk. Dank je wel

deonart avatar
deonart 22-08-2012

Leuk jou reactie, met Worcestersaus word het nog lekkerder, maar zo zien jij maar dat met deze recept jij alle kanten uit kunnen.

susan56 avatar
susan56 22-08-2012

Hallo Deon, gisteren hebben we deze karbonades gegeten en het was heel erg lekker, ik heb ze heel de dag laten marineren, ik had geen worscestersaus,zal ik ook weer eens halen, ik heb er een klein beetje tabasco bijgedaan. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi, dit is wel een blijvertje bij ons, groetjes Susan

deonart avatar
deonart 17-08-2012

Echt super lekker Susan, ik stond er ook versteld van.

susan56 avatar
susan56 17-08-2012

Lijkt me heerlijk, bedankt voor het recept, groetjes Susan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten