1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Tartaar van aardappen, tomaten en geitenkaas

Tartaar van aardappen, tomaten en geitenkaas

  • Belgisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-08-2012

Ingrediënten


2 bloemige aardappelen
60 g tomatenblokjes
1/2 ui
60 g geitenkaas
2 el olijfolie
10 blaadjes koriander
peper en zout
1 el limoensap
12 olijven



Tartaar van aardappel, tomaten en geitenkaas
Tartaar van aardappel, tomaten en geitenkaas
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Schil de aardappelen en snijd, samen met de geitenkaas, in blokjes.
- Kook de aardappelblokjes in gezouten water 3/4e gaar en spoel ze koud.
- Hak de ui, de olijven en de koriander fijn en meng samen met de aardappel-, geitenkaas- en tomatenblokjes. Breng op smaak met limoensap, olie, peper en zout.

Serveertip

Druk aan in ringen en serveer fris

Bron

Aardappel.be



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suzy2550


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suzy2550
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top