Polynesische vleesschotel
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-08-2012
Erg lekker en heel verrassend!
Ingrediënten 4 personen
4 varkenshaasjes, boter, 2 handjes gesneden uien, 4 tenen knoflook, blik fruit (zonder sap), 2 eetlepels pindakaas, een augurk, 1 eetlepel kerrie, 2 theelepes oregano, vleeskruiden (euroshopper AH), 2 theelepels paprikapoeder, halve fles tomatenketchup, scheutje ketjap, bloem (om het te binden)Benodigdheden
BraadpanVoorbereiding
Varkenshaasjes in blokjes snijden.
Bereidingswijze
In de braadpan de boter smelten en daarin de blokjes varkenshaas, knoflook en uien laten bakken.
Na een paar minuten de bloem erover met de oregano en de andere kruiden.
Als het vlees praktisch gaar is dan de ketchup, ketjap, fruit, augurk en pindakaas erdoor roeren.
Als het te dik is doe je wat water of sap van het fruit in de pan, pas wel op dat het niet te zoet wordt. Lekker met rijst en een tomatensalade...
Laatste reacties
Aan Deonart, ik heb de vleeskruiden van AH gebruikt, groetjes Conny
Een zoetzuur die bij mij een keertje in smaak valt.. en weer anders dan uit het meeste keukens. Alleen wil ik graag weten welke vleeskruiden jij gebruikte?
Hallo Willeke, wij vinden het erg lekker, probeer maar... groetjes Conny
Hoi hoi. Volgens mij een lekker recept ! Dank je . Groetjes Willeke.