Polynesische vleesschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-08-2012
  • Polynesische vleesschotel

    Polynesische vleesschotel

    Polynesische vleesschotel

Erg lekker en heel verrassend!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 varkenshaasjes, boter, 2 handjes gesneden uien, 4 tenen knoflook, blik fruit (zonder sap), 2 eetlepels pindakaas, een augurk, 1 eetlepel kerrie, 2 theelepes oregano, vleeskruiden (euroshopper AH), 2 theelepels paprikapoeder, halve fles tomatenketchup, scheutje ketjap, bloem (om het te binden)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Varkenshaasjes in blokjes snijden.

Bereidingswijze

In de braadpan de boter smelten en daarin de blokjes varkenshaas, knoflook en uien laten bakken.
Na een paar minuten de bloem erover met de oregano en de andere kruiden.
Als het vlees praktisch gaar is dan de ketchup, ketjap, fruit, augurk en pindakaas erdoor roeren.
Als het te dik is doe je wat water of sap van het fruit in de pan, pas wel op dat het niet te zoet wordt. Lekker met rijst en een tomatensalade...

Laatste reacties

Pacobobo avatar
Pacobobo 04-09-2012

Aan Deonart, ik heb de vleeskruiden van AH gebruikt, groetjes Conny

deonart avatar
deonart 08-08-2012

Een zoetzuur die bij mij een keertje in smaak valt.. en weer anders dan uit het meeste keukens. Alleen wil ik graag weten welke vleeskruiden jij gebruikte?

Pacobobo avatar
Pacobobo 08-08-2012

Hallo Willeke, wij vinden het erg lekker, probeer maar... groetjes Conny

will_s avatar
will_s 04-08-2012

Hoi hoi. Volgens mij een lekker recept ! Dank je . Groetjes Willeke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten