1. Home
  2. Recepten
  3. gegrilde Patisson van de BBQ

gegrilde Patisson van de BBQ

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2012

Ingrediënten 2 personen


1 grote of 2 middelgrote Patissons, rosé, olijfolie, 2 uitgeperste tenen knoflook, 2 tomaten, plakjes of geraspte (pittige) kaas, 1 à 2 el gedroogde dragon, 1 el bonenkruid, peper, zout



Verrassend lekker vegetarisch BBQ recept. en heel eenvoudig.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een marinade van de olijfolie, rosé, knoflook, dragon, bonenkruid. breng op smaak met zout en peper.
snijd de Patisson(s) in plakken van 1 cm doorsnede en leg de plakken in de marinade (in bijv. een ovenschaal). laat de marinade liefst een paar uur intrekken.
snijd voordat je gaat bakken de tomaten in dunne plakjes.

Bereidingswijze

Grill de plakken op de BBQ, eerst aan een zijde. draai ze vervolgens om, leg er een paar plakjes tomaat op en leg/strooi er kaas overheen. als de kaas gesmolten is zijn de Patissonplakken klaar.

Bron

Modificatie van een recept van vrienden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MennoVbaalen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MennoVbaalen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top