gegrilde Patisson van de BBQ

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2012

verrassend lekker vegetarisch BBQ recept. en heel eenvoudig.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 grote of 2 middelgrote Patissons, rosé, olijfolie, 2 uitgeperste tenen knoflook, 2 tomaten, plakjes of geraspte (pittige) kaas, 1 à 2 el gedroogde dragon, 1 el bonenkruid, peper, zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

maak een marinade van de olijfolie, rosé, knoflook, dragon, bonenkruid. breng op smaak met zout en peper.
snijd de Patisson(s) in plakken van 1 cm doorsnede en leg de plakken in de marinade (in bijv. een ovenschaal). laat de marinade liefst een paar uur intrekken.
snijd voordat je gaat bakken de tomaten in dunne plakjes.

Bereidingswijze

grill de plakken op de BBQ, eerst aan een zijde. draai ze vervolgens om, leg er een paar plakjes tomaat op en leg/strooi er kaas overheen. als de kaas gesmolten is zijn de Patissonplakken klaar.

Bron

modificatie van een recept van vrienden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten