Tomatenquiche met feta

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-08-2012

Lekker om mee te nemen in de picknickmand.

Deel dit recept

Ingrediënten
6 plakjes hartige taartdeeg
3 eieren
200 g feta
1 tl gedroogde oregano
versgemalen peper
250 g cherrytrostomaten
4 takjes basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 C . Leg de ontdooide deegplakjes op de bakplaat in een rechthoek van 24 x 36 cm en druk de deegnaden stevig aan. Maak een opstaand deegrandje door de deegranden een keer terug te vouwen.

2. Mix in een kom met de staafmixer de eieren met de verkruimelde feta, oregano en peper tot een dik, glad mengsel. Verdeel het fetamengsel over het deeg. Knip met een schaar de trostomaatjes in 6 kleine trosjes van 2 à 3 tomaatjes en verdeel de trosjes over het fetamengsel.

3. Bak de tomatenquiche in het midden van de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Garneer de tomatenquiche met blaadjes basilicum.

Bron

24 Kitchen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten