1. Home
  2. Recepten
  3. Pecorino kaas
  4. Pasta Carbonara di Tonno

Pasta Carbonara di Tonno

  • Italiaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-07-2012

Ingrediënten 4 personen


• 500 gram pasta
• 160 gram tonijn op olie
• 1 heel ei en 2 eigeel
• 1 teentje knoflook, gesnipperd
• 2 eetlepels slagroom
• Parmezaanse kaas, geraspt
• Pecorino, geraspt
• Olijfolie
• Zout
• Peper
• Witte wijn
• Peterselie



Pasta Carbonara di Tonno
Pasta Carbonara di Tonno
Pasta Carbonara di Tonno
Pasta Carbonara di Tonno

Pasta met een carbonara saus met tonijn, een leuke variatie op het gebruikelijke recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de tonijn uitlekken en bak deze in een koekenpan aan met de knoflook, voeg wat peterselie toe.
Voeg wat witte wijn toe en laat dit verdampen.

Breng een pan met water aan de kook, voeg zout toe en kook de pasta al dente.
Maak ondertussen de crème door het ei, het eigeel, slagroom, de Parmezaanse kaas en Pecorino door elkaar te roeren.
Doe de pasta in een voorverwarmde schaal, roer er de helft van de tonijn door, roer dit goed door elkaar en roer de ei crème erdoor en de andere helft van de tonijn. Breng op smaak met peper en peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Anna Moroni



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top