1. Home
  2. Recepten
  3. Lemon curd
  4. Lemon curd 2

Lemon curd 2

Door: dikkebuikenclub

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-07-2012

Ingrediënten


4 grote eieren
150 gr suiker
180 ml citroensap (ca 4 citroenen)
De rasp van de 4 citroenen
75 gr boter op kamertemperatuur in kleine blokjes



Lemon curd, ik heb er al een ander recept op gezet. Deze is compacter omdat je de eieren van tevoren en tijdens het koken niet schuimig klopt. Je kunt ook deze voor een taartje gebruiken of in een gesteriliseerde schone jampot doen dan is hij een paar weken houdbaar in de koelkast. Voor een taartje zie mijn andere recepten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alles in een pan en roer met een spatel boven een bain marie totdat het indikt.

Bron

Internet beetje aangepast



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dikkebuikenclub
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top