Berinjelas De Geladeira

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.

Aubergine uit de koelkast, lekker voor op brood of als salade. Uit de Braziliaanse keuken

Deel dit recept

Ingrediënten
2 grote aubergines, 3 paprikas, 100 g groene olijven, 100 g rozijnen, 1 ui, 5 teentjes knoflook, 1 soeplepel oregano, 1 soeplepel zout, 1 soeplepel suiker, 1 kopje azijn, 1 kopje olie, 2 laurierbladeren, peper naar smaak.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aubergine, paprika in stukjes snijden
Knoflook, olijven en ui fijnsnijden

Bereidingswijze

Alles in de pan en de olie, azijn, zout , oregano, suiker, evt. peper en de laurierbladeren toevoegen en roeren.
Koken gedurende 20 minuten, even roeren, nog een 20 minuten door laten koken, even roeren. Nog zo'n tien minuten koken, daarna af laten koelen.

Serveertip

koud serveren vind ik het lekkerst

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ramonscheffer avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten