1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Biefstuk
  5. Biefstuk

Biefstuk

  • Nederlands,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-07-2012

Ingrediënten


Goede biefstuk van 150 gram p.p. 2 cm dikte bij voorkeur ossehaas /tournedos anders kogelbiefstuk

(room) boter
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 40 graden en leg hierin de biefstuk voor een 1/2uurtje te rusten

Daarna het zout erop

Boter licht bruinen en de biefstuk aan beide kanten bakken

3 min rose
5 min medium
8 min doorbakken

Uit de pan de peper erop terug plaatsen n de oven in aluminiumfolie lichtjes dichtvouwen en max 6 min nagaren

Bron

Njam.tv



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lovedinnerathome


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lovedinnerathome
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top