1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde eitjes

Gevulde eitjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-07-2012

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 ui, klein gesnipperd
2 el-3 el slasaus
snufje zout
1/2-1 tl ketchup
1/2 tl mosterd


Verder heb je nodig


Steelpan
vorkje


lege eitjes
lege eitjes
ei vulling
ei vulling
Gevulde eitjes
Gevulde eitjes

Gevulde eitjes als borrelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

1.Pel de hard gekookte eieren. En snijd ze in de lengte doormidden(dus verticaal)
2. Schep het eigeel in een apart bakje en maak dit met een vorkje fijn.
3.Voeg slasaus toe, totdat het bind met het eigeel(een beetje smeuïg)
4.Voeg nu het uitje,ketchup, mosterd en het snufje zout toe.
5.Vul de eitjes met het mengsel

Serveertip

Om het af te maken een toefje ketchup bovenop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 940gl


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 940gl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top