Blueberry muffin
- Tussendoortje
- 10-20 min.
Bosbessenmuffin met sojadrink
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC of stand 6 en zet 10 papieren muffinvormjes in een muffinbakvorm klaar.
2. Zeef de bloem, het bakpoeder en het kaneelpoeder in een kom en roer de suiker er doorheen.
3. Klop de eieren los samen met de Alpro Keuken in een kom. Voeg de Alpro Original Drink, de eieren en 2 eetlepels bosbessenjam toe en meng voorzichtig. Schenk het mengsel voorzichtig bij de bloem en spatel het goed door elkaar (niet kloppen).
4. Schep 1 dessertlepel van het beslag in ieder muffinvormpje, vervolgens 1 theelepel bosbessenjam en een 2de dessertlepel beslag. Bak de muffins 15-20 minuten in de oven tot de muffins goudbruin zijn, eet ze warm of koud.
Bron
inspiratie Alpro website: www.alpro.com