Blueberry muffin

  • Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Blueberry muffin

    Blueberry muffin

    Blueberry muffin

Bosbessenmuffin met sojadrink

Deel dit recept

Ingrediënten
225 g bloem
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
115 g fijne kristalsuiker
2 eieren
85 ml Alpro Keuken
100 ml Alpro Original Drink
3 à 4 eetlepels bosbessenjam
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC of stand 6 en zet 10 papieren muffinvormjes in een muffinbakvorm klaar.
2. Zeef de bloem, het bakpoeder en het kaneelpoeder in een kom en roer de suiker er doorheen.
3. Klop de eieren los samen met de Alpro Keuken in een kom. Voeg de Alpro Original Drink, de eieren en 2 eetlepels bosbessenjam toe en meng voorzichtig. Schenk het mengsel voorzichtig bij de bloem en spatel het goed door elkaar (niet kloppen).
4. Schep 1 dessertlepel van het beslag in ieder muffinvormpje, vervolgens 1 theelepel bosbessenjam en een 2de dessertlepel beslag. Bak de muffins 15-20 minuten in de oven tot de muffins goudbruin zijn, eet ze warm of koud.

Bron

inspiratie Alpro website: www.alpro.com

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

CharlotteAl avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten