Turks kebabs

  • Turks,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-07-2012
  • Turks kebabs

    Turks kebabs

    Turks kebabs

  • Turks kebabs

    Turks kebabs

    Turks kebabs

  • Turks kebabs

    Turks kebabs

    Turks kebabs

Ook geschikt voor BBQ.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400 g runder of lamsgehakt
2 e paneermeel
1 ui, fijn
4 teentjes knoflook, fijn
3 e verse peterselie, fijn
1 t komijn
1 t oregano (vers indien beschikbaar)
1 t paprika
1/4 t piment
1 t zout
3/4 t zwarte peper
2 e olie
water als deeg te stijf is
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kneed met handen tot dit begin plakkerig worden.
2. Verdeel in 6 gelijke delen.
3. Rijg aan spiesjes en doen op een ingevette bakplaat.
4. Bak in oven bij 200*C tot goudbruin en gaar. (ik deed dit 200*C voor 30 min. zodat ui en knoflook goed gaar worden en erna deed ik het nog 5 min. aan elk kant op 250*C)
5. Garneer met peterselie.

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Lekker met yoghurtdressing en pitabroodjes en een uien-tomaten salade.

Laatste reacties

marya1 avatar
marya1 09-09-2013

ook deze kruiden heb ik in huis ,kan ik dus ook maken bedankt en je hoort wel of het me gelukt is ,moet veel op gevoel en smaak doen zoals je weet groetjes marya

alie2 avatar
alie2 07-07-2012

Heerlijk Deon,ik ga ze binnenkort maken.Groetjes Alie

Fressnapf avatar
Fressnapf 06-07-2012

Als ik dit dan weer zie en lees dan krijg ik gelijk vreseljke trek ! Heerlijk Deon, ik bewaar hem, wordt gemaakt. Ja deze zijn ook heerlijk met Tzaziki dipsaus. Lekker Groet Alex.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten