Amuse van haring en radijs

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-06-2012
  • Amuse van haring en radijs

    Amuse van haring en radijs

    Amuse van haring en radijs

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 zoute haringen, in smalle reepjes
6 radijsjes, in flinterdunne reepjes
1 lente-/bosuitje, in lange reepjes
125 ml (demi) crème fraîche
2 theel. geraspte mierikswortel
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak stapeltjes van de haring, de radijsjes en de bosui.

Bereidingswijze

Meng de crème fraîche met de mierikswortel en verdeel deze crème over de stapeltjes. Garneer eventueel met groene kruiden.

Bron

Boodschappen

Serveertip

Vervang mierikswortel door geraspte rettich of radijs en leg reepjes augurk op de haring

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten