Zeeduivel in tomaten-champignonsaus met dragon
- Slanke keuken, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-06-2012
Ingrediënten 4 personen
750 g zeeduivel2 uien
2 teentjes knoflook
1 courgette
250 g champignons
1 blik tomaten in stukjes (400 g)
1/2 eetlepel dragon
1 scheutje witte wijn
een beetje visbouillon
1/2 bosje peterselie
olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze
Pel en snipper de uien en de knoflook. Snijd de courgette in dunne schijfjes. Reinig de champignons en snijd ze in vieren.
Verwarm de olie in een ruime pan en stoof de uien glazig. Voeg de knoflook toe en laat even meestoven. Voeg de dragon en de tomaten toe en laat de saus even doorstoven.
Voeg de champignons en de courgette toe. Kruid met peper en zout.
Voeg een scheutje witte wijn toe en eventueel een beetje visbouillon (water + blokje).
Snijd de vis in grote stukken en leg ze in de saus. Laat nog 5 minuutjes sudderen tot de vis gaar is.
Bestrooi het gerecht net voor het serveren met gehakte peterselie.
Bron
Geurige stoofpotjes
Laatste reacties
Heel lekker met rijst, maar ook met gewoon gekookte aardappelen
mmm lijkt me heel lekker, wat is het lekkerste er bij te serveren , iets met aardappelen , what ever of rijst of pasta , of brood
Ik denk het wel hoor :-)
kan dit ook met kabeljouw???