Pittige garnalensalade met radijs

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-06-2012
  • Pittige garnalensalade met radijs

    Pittige garnalensalade met radijs

    Pittige garnalensalade met radijs

Deze salade gemaakt, hij is heerlijk,de knapperige radijs past er goed in, ook makkelijk voor een zomerse dag als we die nog mogen beleven dit jaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 teen knoflook gesnipperd
4 eetl. olie
kerrie ong. 1/2 theelepel
20 Gamba`s gepeld zonder kop
100 gr. glasnoedels
1 kleine rode peper gesnipperd
2 lente uitjes in ringetjes
1 eetl. oestersaus
10 druppels tabasco
1/2 eetl. rietsuiker
sap van 1 limoen
300 gr. radijsjes in plakjes krop ijsbergsla in dunne reepjes
bakje tuinkers
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng de knoflooksnippers met de olie en de kerrie
Halveer de gamba`s in de lengte en verwijder het darmkanaal gril de gamba`s op een grilpan ong. 1 minuut aan iedere kant
Kook de glasnoddles volgens de aanwijzigingen op de verpakking beetgaar en spoel daarna af onder koud stromend water, laat goed uitlekken en meng dan de noedels met 1 eetlepel olie

Bereidingswijze

Meng de gamaba`s door de kerrie olie
Meng de rode peper met de lenteui door oestersaus, de tabascodruppels,de rietsuiker en limoensap en klop hier 1 eetlepel olie door.
Verdeel de slareepjes ,glasnoedels en radijsjes over 4 borden
Verdeel de gegrilde gamba`s over de borden en giet hier de oestersausdressing over,
garneer met de tuinkers

Bron

Foodies

Serveertip

Eventueel wat kroepoek erbij serveren.

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 24-06-2012

Lijkt mij een lekker recept, neem het van je mee. Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten