Zalm­qui­che

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-06-2012
  • Zalm­qui­che

    Zalm­qui­che

    Zalm­qui­che

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
2 el olijfolie
1 ui gesnipperd
1 pak tuinerwten (450 g, diepvries)
1 pakje zalmfilet (250 g, diepvries), ontdooid en in blokjes
4 eieren
1/2 beker Griekse yoghurt (a 500 g)
100 g gemalen jonge kaas (zakje 175 g)
1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
quichevorm (Ø 26 cm), ingevet

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 3 min. mee. Verdeel over de vorm en leg de zalm erop. 2. Klop de eieren los met de yoghurt. Meng de kaas, bieslook en peper en zout erdoor en schenk in de vorm. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.

Bron

Allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten