1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Zalm
  6. Couscous met Zalm en Rucola

Couscous met Zalm en Rucola

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-06-2012

Ingrediënten 1 personen


75 gr couscous
1 sinaasappel
40 gr rucola
1 eetlepel citroensap
3 eetlepels olijfolie
25 gr pijnboompitten
1 zalmfilet



Couscous met Zalm en Rucola
Couscous met Zalm en Rucola
Couscous met Zalm en Rucola
Couscous met Zalm en Rucola
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Couscous 5 minuten wellen in 125 ml kokend water
pijnboompitten roosteren
sinaasappel schillen en vruchtvlees eruit snijden
rucola snijden
na het wellen het citroensap en de olijfolie door de couscous mengen.
sinaasappel, rucola en pijnboompitten ook door de couscous scheppen.
Zalm net gaar bakken.
Alles op smaak brengen met zout en peper



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van SilviavanRoozendaal


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van SilviavanRoozendaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top