1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Berenjenas con miel

Berenjenas con miel

Berenjenas con miel
Berenjenas con miel
  • Spaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2012

Aubergine gefrituurd met rietsuikerstroop (miel de caña)

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten


1 grote aubergine, zout, bloem, olijfolie, rietsuikerstroop


Voorbereiding

Snijd de aubergine in schijfjes (niet te dik of in reepjes ala Pimpi stijl)) en bestrooi ze met een beetje zout zodat het water uit de aubergine trekt, na ca15 tal minuten droog deppen. Doe de bloem en de schijfjes aubergine in plastc zak zodat de aubergine de bloem kan opnemen.

Bereidingswijze

Frituur de schijfjes lichtbruin / krokant in de olijfolie (gewoon in een koekepan) en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Serveertip

Opdienen op een schaal bespenkeld met de stroop. "Para picar".

Bron

Http://solymuchomas.wordpress.com/2009/11/12/recept-berenjenas-con-miel/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thom4subs


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thom4subs
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top