1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gegrilde kippenlapjes met rucola en Parmesan salade

Gegrilde kippenlapjes met rucola en Parmesan salade

  • Belgisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-2012

Ingrediënten 4 personen


4 kippenfilets
400 g rucola
100 g gedroogde tomaten
80 g Parmesan snippers
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamico azijn
1 eetlepel barbecuekruiden
1 laurierblad
enkele olijven
peper en zout



kippenlapjes met rucola
kippenlapjes met rucola

`Gegrilde kippenlapjes met rucola en Parmesan salade`, een eenvoudig en snel barbecuegerecht van chef-kok Damien Vanderhoeven van ′Restaurant Le Coriandre′ in Brussel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bron

Www.kip.be



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suzy2550


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suzy2550
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top