1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus

Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus

Door: deonart

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2012

Ingrediënten


VOOR MARINADE:
knoflookpoeder
vijfkruidenpoeder
zout
grof gemalen zwarte peper
lichte Chinese sojasaus

pindaolie of zonnebloemolie voor bakken

VOOR DIPSAUS:
pinda of zonnebloemolie
lichte Chinese sojasaus
zoete chilisaus


Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus
Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus
Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus

marineer vlees 15-30 min.

marineer vlees 15-30 min.
Gemarineerde Aziatische Speklapjes met dipsaus

chow mein

chow mein

Dit is zóóóó... lekker! Ook geschikt voor BBQ

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng marinade ingrediënten en marineer speklapjes voor een 1/2 uur.
2. Meng alle dipsaus ingrediënten goed.
3. Bak speklappen gaar en mooi van kleur in olie. Voor op bbq word de olie al door de marinade vermengd.
4. Serveer speklapjes op en serveerschaal met de dipsaus eroverheen.

Serveertip

Wij hadden dit met Chow Mein als bijgerecht.

Bron

Proeven en experimenteren



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top