Pannenkoeken met kruidige kip
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-06-2012
Lekkere pannenkoeken met een hartige vulling.
Ingrediënten 4 personen
500 gr kipfilet in reepjesolijfolie
3 sjalotjes, gesnipperd
3 teentjes knoflook, geperst
1 tl sambal oelek
1 tl sambal badjak
blikje tomatenpuree
1 el suiker
peper
1 el kipkruiden
ijsbergsla, fijngesneden
0,5 pak meergranen pannenkoekenmix
450 ml melk
1 ei
Bereidingswijze
Marineer de kipfilet in de sambal, knoflook, peper, kipkruiden en 2 el olijfolie. Verhit olie in een pan en fruit hierin de sjalotjes. Voeg de gemarineerde kip toe en bak deze gaar. Doe er dan de tomatenpuree bij en bak even mee. Strooi de suiker over het kipmengsel en roer door.
Maak het pannenkoekenbeslag van de mix, melk en ei.
Verhit olie in een koekenpan en bak ca. 8 pannenkoeken.
Bron
Smulweb
Serveertip
Verdeel de ijsbergsla over of onder de gebakken kipop de pannenkoek.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties