Pannenkoeken met kruidige kip

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-06-2012
  • Pannenkoeken met kruidige kip

    Pannenkoeken met kruidige kip

    Pannenkoeken met kruidige kip

Lekkere pannenkoeken met een hartige vulling.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr kipfilet in reepjes
olijfolie
3 sjalotjes, gesnipperd
3 teentjes knoflook, geperst
1 tl sambal oelek
1 tl sambal badjak
blikje tomatenpuree
1 el suiker
peper
1 el kipkruiden
ijsbergsla, fijngesneden
0,5 pak meergranen pannenkoekenmix
450 ml melk
1 ei

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Marineer de kipfilet in de sambal, knoflook, peper, kipkruiden en 2 el olijfolie. Verhit olie in een pan en fruit hierin de sjalotjes. Voeg de gemarineerde kip toe en bak deze gaar. Doe er dan de tomatenpuree bij en bak even mee. Strooi de suiker over het kipmengsel en roer door.
Maak het pannenkoekenbeslag van de mix, melk en ei.
Verhit olie in een koekenpan en bak ca. 8 pannenkoeken.

Bron

Smulweb

Serveertip

Verdeel de ijsbergsla over of onder de gebakken kipop de pannenkoek.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten