Avocadosalade met hollandse garnalen en mango

  • Nederlands, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-05-2012
  • Avocadosalade met hollandse garnalen en mango

    Avocadosalade met hollandse garnalen en mango

    Avocadosalade met hollandse garnalen en mango

verrassend lekkere salade met een diversiteit aan smaken, zoet, zuur, bitter en zilt.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zak rucola slamelange (150 g)
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
4 el citroensap
1 mango +
2 eetrijpe avocado`s
1 bakje Hollandse garnalen (100 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, schaal

Bereidingswijze

Doe de sla in een grote schaal. Meng voor de dressing de crème fraîche met 3 el citroensap. Breng op smaak met peper en zout en zet apart. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado`s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Besprenkel de avocado met 1 el citroensap. Schep met de mango door de sla. Verdeel de dressing over de salade en garneer met de garnalen. Serveer direct.

Bron

AH 06/12

Serveertip

Lekker met stokbrood

Laatste reacties

mowi avatar
mowi 30-07-2013

Heerlijk. Zoals wij het noemen: een blijvertje. Gegeten met perzik i.p.v mango en 250 gr. garnalen. Voor 2 personen zo een fantastische maaltijdsalade.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten