Hot Dog Italiano
- Chileens, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
Tijdens mijn backpack trip in Chili was het stillen van de honger soms wat lastig. Gelukkig stonden overal stands die deze hotdog aanboden. Simpel maar heel lekker.
De naam komt van de 3 kleuren in het broodje. Groen wit rood
Bereidingswijze
Bereid het brood en verwarm de worsten.
Pureer de avocado`s of hak ze fijn. Voeg eventueel van een halve limoen het sap toe.
Blancheer de tomaten en pel het vel eraf. Snijd in kleine blokjes.
Meng mayonaise met yoghurt (en eventueel creme freche) wat zout en peper. Goed roeren en proeven wat je lekker vindt. De originele saus is behoorlijk dun en smaakt niet zo erg meer naar mayo. Ik meng de mayo en yoghurt ongeveer 1 op 1.
Doe wat avocado en tomaten mengsel in een broodje (houd de avocado en tomaat wel apart). Worst erin, weer wat avocado en tomaat en vervolgens een goede hoeveelheid saus.
Echt een hele lekkere hot dog