Italiaanse spinazierolletjes uit de oven

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-05-2012
  • Italiaanse spinazierolletjes uit de oven

    Italiaanse spinazierolletjes uit de oven

    Italiaanse spinazierolletjes uit de oven

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
900 g spinazie, panklaar
zout en versgemalen peper
5 eieren
3 eetl. water
2 eetl. pijnboompitten
2 eetl. olijfolie
1 vleestomaat, in miniblokjes
1 eetl. gehakte verse Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, tijm)
of 1 theel. gedroogd
100 g geraspte Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een lage ovenschaal, ingevet

Voorbereiding

Kook de spinazie met zout 2 minuten, giet af en laat goed uitlekken. Kluts de eieren met water, zout en peper. Rooster de pijn-boompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Bestrijk de koekenpan met olijfolie, giet er 2-3 eetlepels eimengsel in en bak een kleine omelet. Houd deze warm en bak er nog 7. Verwarm de oven voor op 200°C

Bereidingswijze

Schep de pijnboompitten, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden en de helft van de kaas door de uitgelekte spi-nazie. Verdeel de spinazievulling over de omeletjes, vorm er rolletjes van en leg ze met de naad naar beneden in de oven-schaal. Leg de overgebleven spinazie er in
een rand omheen. Verdeel de rest van de kaas erover en zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven.

Bron

boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten