Vegetarische lasagna

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-05-2012
  • Vegetarische lasagna

    Vegetarische lasagna

    Vegetarische lasagna

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 40 gram boter
- 50 gram bloem
- 500 ml melk
- 8 stuks lasagnavellen
- 1 courgette
- 1 pot HAK pastagroenten gekruid
- 2 eetl. geraspte oude kaas
- 2 eetl. olijfolie
- peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de boter in een steelpan. Voeg de bloem hieraan toe, vorm een deegje(roux) en laat dit op laag vermogen ca. 3 minuten garen. Klop de melk erdoor, breng al roerende aan de kook en breng de saus op smaak met peper en zout.
2. Snij de courgette in blokjes. Verwarm de olie in een koekenpan en smoor hierin de blokjes courgette. Breng op smaak met peper en zout.
3. Verdeel de HAK pastagroenten over de bodem van een ovenschaal. Leg er een laag lasagnavellen bovenop. Verdeel hierover de courgetteblokjes over de lasagnavellen. En bedek deze ook met lasagnavellen.
4. Giet de bechamelsaus over de schaal uit en bestrooi met de kaas.
5. Bak de lasagna 45 minuten op 175C. hete lucht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

HAK avatar
HAK

Doorsturen

Home Recepten