1. Home
  2. Recepten
  3. BBQ Burgers

BBQ Burgers

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2012

Ingrediënten


J-BURGER
J Burger pasta
Hamburgerpers
Smoked Garlic Mayonaise

KIPBURGER
Knoflookmosterd
Sweet Pepper Mayonaise van Oil & Vinegar
Chicken Rub van Oil & Vinegar
Bak & Braad olijfolie
Sweet Pepper Mayonaise

VISBURGER
Seafood Rub
Bak & Braad olijfolie
Culinaise Wasabi

VEGGIE BURGER
Melange de France
Olijfolie Arbequina
Bak & Braad olijfolie
Tzatziki dip


Verder heb je nodig


Gebruik de Hamburgerpers als hulpmiddel!


BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
BBQ Burgers
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

J-BURGER:
Hak 2 sneeën oud witbrood zonder korst fijn in de keukenmachine. Meng 400g half-om-half gehakt met 3 el J Burger pasta en het brood. Vorm vier hamburgers en druk ze stevig aan met de burger press. Bak de burgers op de barbecue in 15 min. gaar. Lekker met Smoked Garlic mayonaise.

KIPBURGER:
Maal 400g kipfilet in een keukenmachine. Meng met 1 el knoflookmosterd , 1 el Sweet Pepper mayonaise, 3 tl Chicken Rub en peper en zout. Vorm met vochtige handen 4 burgers. Besmeer de burgers met Bak en Braad olijfolie en bak ze in 5 tot 10 min. gaar. Serveer met Sweet Pepper mayonaise.

VISBURGER:
Rasp 250g wortel. Maal 300g kabeljauwfilet in een keukenmachine. Voeg de wortelrasp, 1 ei, 1 el Seafood Rub en peper en zout toe. Vorm met vochtige handen 4 burgers. Klop in een diep bord een ei los. Neem een ander diep bord en stort hierin 6 el paneermeel. Haal de burgers eerst door het ei en daarna door het paneermeel. Verhit een pan met Bak en Braad olijfolie. Bak de burgers in 15-20 min. gaar. Lekker met Culinaise Wasabi .

VEGGIE BURGER:
Scheur 150g pitabrood in stukken en week in water. Knijp het brood goed uit. Maal in een keukenmachine 400g kikkererwten uit blik (uitlek gewicht) met het brood, 2 fijngehakte tenen knoflook, een halve sjalot fijngesnipperd, 1 fijn gesneden chilipeper en 2 el Melange de France kruiden. Voeg 1 el olijfolie Arbequina, het sap van ½ citroen en peper en zout toe. Snijd bosui in fijne ringen en kneed door het mengsel. Zet het mengsel 30 min. weg in de koeling. Vorm als het mengsel koud is 8 burgers en haal de burgers door bloem heen. Verhit Bak & Braad olijfolie in een pan en bak in 5 min. bruin. Serveer met Tzatziki dip.

Bron

Http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/bbq-burgersVolgen


Reacties (0)Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top