1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Frisse kikkererwtensalade met granaatappel

Frisse kikkererwtensalade met granaatappel

Door: Fressnapf

  • Wereld, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-05-2012

Ingrediënten 4 personen


1 blik Bonduelle Kikkererwten (425 ml)
1 granaatappel
½ limoen
10 muntblaadjes, in dunne reepjes
200 g roomkaas, bv. ricotta
Milde olijfolie
Peper en zout


Verder heb je nodig


Rasp


Laat je betoveren door de veelzijdigheid van deze salade en geniet van al die pure smaken: knapperig, fris en smeuïg tegelijk!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de pitjes uit de granaatappel. Rasp en pers een halve limoen. Meng een kwart van de granaatappelpitjes met de knapperige kikkererwten, muntreepjes, limoenrasp en het limoensap. Schep de roomkaas met een scheutje olijfolie voorzichtig door de salade. Kruid met peper en zout en je salade is klaar om te serveren!

Serveertip

Ook prima als maaltijdsalade/lunch.

Bron

Bonduelle



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top