1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Gehakt
  6. Cannelloni met spinazie en gehakt

Cannelloni met spinazie en gehakt

Door: Fressnapf

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2012

Ingrediënten 4 personen


1 zak Bonduelle Pure Gehakte spinazie (400 g)
16 buisjes cannelloni
3 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
300 g rundergehakt
2 pakjes Tomato Frito (tomatensaus à 350 g)
100 g belegen kaas, gemalen


Verder heb je nodig


Oven, bakpan


Cannelloni is misschien wel de meest opvallende van alle Italiaanse pasta. Welke vulling je er ook voor maakt, het ziet er altijd uit alsof je uren in de keuken hebt gestaan.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm je oven voor op 200°C of gasovenstand 4. Doe de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook een minuut. Bak het gehakt rul en voeg de spinazie toe. Verwarm het geheel 3 minuten tot de spinazieblokjes goed zijn gesmolten. Krijg je al trek? Vul de cannelloni met het smakelijke mengsel. Schenk in een ovenschaal 1 pakje Tomato Frito. Schik de cannelloni in de schaal en giet er het tweede pakje tomatensaus over. Bestrooi met lekker veel kaas en laat het geheel 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Serveer eventueel een heerlijke, frisse salade om het geheel af te maken.

Serveertip

Frisse salade

Bron

Bonduelle



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top