uienchutney

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • uienchutney

    Uienchutney

    Uienchutney

als je veel uien in huis hebt is dit een lekker recept om bij vlees te serveren.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 uien,50 gr. boter, 2 el frambozenazijn, 2 el aardbeienjam,1 el bruine basterdsuiker, 2 el honing, 1 tl sambal badjak, 1 tl cardamom, 1 tl mosterd, zout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

uien pellen en in ringen snijden.

Bereidingswijze

In pan boter laten smelten en de uien 15 miuten zachtjes stoven. Dan de overige ingredienten erbij doen en 15 minuten in laten koken.Proeven en evt.op maak brengen volgens je eigen smaak.

Serveertip

In kommetje presenteren

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

foekje1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten