1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Quesedilla`s (naturel)

Quesedilla`s (naturel)

  • Mexicaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-05-2012

Ingrediënten 1 personen


- flour tortilla (SPRmarkt)
- Kaas; goed te smelten.
additioneel:
- sambal, hete pepertjes vers of uit pot (jalapeno`s) enz.


Verder heb je nodig


- steelpan waar een flour tortilla gemakkelijk in past.
- Spatel
- kaasschaaf


Als hapje te eten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet benodigdheden klaar.
Handen wassen!

Bereidingswijze

1. Leg een tortilla op een bord en beleg deze met plakken kaas of geraspte kaas die goed smelt. Leg er nog een tortilla boven op (Sandwich idee)
2. Zet de steel pan op een laag vuur en laat deze warm worden.
3. Leg de tortilla in de pan (olie oid niet nodig) en laat de torilla vulling langzaam op een laag vuurtje smelten tussen de tortilla`s. Draai af en toe even om zodat beide zijde van de tortilla`s worden verwarmt.
4. Zodra alle kaas is gesmolten kun je em eten.

Optie: als je pepers of sambal toevoegd bestrijk dan de tortilla hier eerst mee of leg de peperstukjes op/ tussen de kaas.

Serveertip

Lekker met Salsa Rojo of Guacamole (Zie mijn overige recepten)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Guillaumina


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Guillaumina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top