Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

  • Internationaal, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-05-2012
  • Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

    Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

    Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

  • Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

    Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

    Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eetlepels olijfolie
1 duopak krieltjes (700 g)
1 courgette
2 teentjes knoflook
6 tasty tom trostomaten
1 potje gemarineerde artisjokharten (carciofi, 190 g)
1 zakje botersla (100 g)
250 g gesneden rosbief
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

In grote koekenpan 5 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Courgette wassen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 3 el olie verhitten en knoflook en courgette 5 min. zachtjes bakken. Tomaten wassen en in partjes snijden.

Bereidingswijze

In kom courgette, artisjokharten met 3 el marinadevocht, tomaten en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen. Sla over vier borden verdelen, salade erop scheppen en rosbief erover verdelen. Gerecht met peper bestrooien en met gebakken krieltjes serveren.

Bron

ah

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten