1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Pilav van quinoa

Pilav van quinoa

Door: Fressnapf

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-05-2012

Ingrediënten


1 pak quinoa (graanproduct, 275 g)
2 el pijnboompitten (bakje 80 g)
4 el olijfolie
1 rode ui, gesnipperd +
250 g winterpeen, in plakjes
300 g kipfilet, in reepjes
3 el krenten
1 zak spinazie (300 g)


Verder heb je nodig


Koekenpan, hapjespan.

Pilav van quinoa
Pilav van quinoa
Pilav van quinoa
Pilav van quinoa
Pilav van quinoa
Pilav van quinoa

Lekker en snel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Rooster ondertussen de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord. 3. Verhit 2 el olie in een hapjespan op middel¬hoog vuur en bak de ui en peen 10 min. Neem uit de pan. Verhit 2 el olie in dezelfde pan en bak de kip in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de ui, peen, krenten en spinazie in delen toe en bak nog 2 min. 4. Voeg de quinoa toe en schep om tot de spinazie iets is geslonken. Breng op smaak met peper en zout en schep de pijnboompitten erdoor.

Bron

AH



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top